Rólam

Rólam

Köszöntelek, Dömötör Kata vagyok, extrovertált, optimista, intuitív és energiával teli. Szeretem a változatosságot és a lehetőségek világában élek. Nálam a pohár félig tele van; az apró dolgokban is meglátom a jót és szívesen mélyedek el a pillanatokban. Általam nagyra értékelt nőtársaim túlnyomó többségének ellenpéldajaként úgy érzem jól magam, ha egyszerre egy dologra fókuszálok. Munkámat és mindennapjaimat egyaránt jellemzi a lelkesedés és a szenvedély. Bármi amit teszek, abban benne vagyok szívvel-lélekkel, teljes valómmal. Ezért választottam a Vivida nevet vállalkozásomnak, mert számomra tökéletesen kifejezi ezt az élénk, élettel teli és vidám érzést, melyet magam is képviselek.
Figyelmes vagyok és hamar felismerem beszélgetőtársaim értékes tulajdonságait. Élvezem, ha inspirálóan hatok, erősítek és motiválok másokat. Lételemem a humor és a kapcsolódás az emberekhez. Hiszem azt, hogy mindannyian értékesek vagyunk és azt, hogy egy helyzetre több jó megoldás létezik. Vallom, hogy partneri viszonyban csodákra képesek az emberi kapcsolatok.
Ahhoz, hogy az legyek, aki ma vagyok életem során számos kihívással, akár tragédiával küzdöttem meg. Voltam „mélyvízben”, (újra)kezdésben. Ezek az események tanításukkal nagy hatást gyakoroltak rám és építették, formálják ma is a személyiségemet. Nekem sem egyformák a mindennapjaim és magam is szembesülök nehézségekkel az életem során, melyeket – megnyugtatásképpen közlöm – ugyanakkora hévvel élek meg, akár a jó dolgokat. Mindemellett vallom, hogy tudatossággal, hozzáállással saját erőből újraformálhatjuk nézőpontunkat, új lendületet adhatunk saját magunknak és a környezetünknek. Meggyőződésem, hogy a változás nem időhöz kötött és bármikor elkezdhető.
ImageImageImageImageImage
Kata nagyon gyakorlatorientált. A barátja bármilyen eszköz. Anélkül, hogy ő mondta volna el a megoldást, velem mondatta ki a dolgokat. Lehozza a problémát a földre, ezáltal nem megoldhatatlan már, lehet vele dolgozni és Kata tud vele erősíteni. Az eszközök használatával, mint egy „médium” közelebb hozza a helyzetet és ezáltal a megoldást.
Kati
Beszélgetéseinkből Katával egyértelműen érződött, hogy már régóta foglalkozik, kommunikál emberekkel. Benne van a „power”. Rádiós, búgó hangját mindig lehet érteni, hogy mit akar mondani. Arányosan, szépen ír. Aki szépen ír, annak a fejében is rend van.
Gábor
mérnök
Felnézek Katára a határozottsága miatt, céltudatos, tudja, mit akar. Azt érzem, hogy megvan vele a biztonság, meg tudok nyílni neki.
Zsuzsi
édesanya és vállalkozó
Mikor Katával beszélgettünk olyan volt, mint egy laza, kötetlen diskurzus, aztán hirtelen kérdez egy olyat, amitől megáll a levegő és ami tényleg nagyon releváns és elgondolkodtató. Megdöbbentő volt számomra, hogy mennyire beleérezte magát a helyzetembe és ráérzett azokra a kritikus/fontos pontokra, amin muszáj volt elgondolkodnom.
Böbe
gyógyszeripari munkatárs
Imádom Kata hírolvasó hangját. Nagyon határozottnak tartom, aki mellett biztonságban érzem magam.
Rebeka
lovas edző

Lépj velem kapcsolatba!

Workshopra jelentkeznél? Esetleg a coaching érdekel? Vagy egyéb kérdésed lenne? Fordulj hozzám bizalommal az alábbi kapcsolati űrlap segítségével!

Image
Dömötör Kata
  • katalin.domotor@vivida.hu
  • +36 70 679 5599