';
Preloader logo

Indul a következő workshop: magabiztosság, önéletrajz-írás, interjú szerepgyakorlatok

Önbizalomépítő workshop kihagyás után visszatérőknek és karrierváltóknak

 • Elképzelésem sincs, hogyan tudnék újra helytállni a munka világában…
 • Úgy érzem, hogy teljesen elhaladt mellettem az üzleti élet a kiesett évek alatt.
 • Nem tudom, hogy képes lennék-e ellátni a munkámat, hiszen régóta nincs már benne gyakorlatom.
 • Miben tudnék én egyáltalán hasznos tagja lenni egy vállalati közegnek a kimaradt évek után?
 • Úgy érzem, nem tudok kiteljesedni a munkámban, talán nem is nekem való ez a terület.
 • Belefásultam a munkámba, nem találom benne magam, úgy érzem, nem tudok értéket teremteni.
 • Egyáltalán:
  • Miben vagyok jó?
  • Hogyan kell ütős önéletrajzot írni?
  • Mit kérdezhetnek tőlem egy állásinterjún?

Workshop díja: 39 000 Ft,-

Időpont: 2022/11/19 (szombat) 9:00 – 12:30

Helyszín: Online

Ismerősek ezek a mondatok?

Vegyél részt élményorientált workshopunk-on, hogy önmagadban megerősödve válthass irányt vagy térhess vissza a munka világába!

Miért a Vivida?

15 év HR-tapasztalattal rendelkező édesanyaként magam is megtapasztaltam a munkába visszatérés kihívásait, valamint a karrierváltásban is szereztem személyes tapasztalatot. Ismerem, mit jelent az újrakezdés és a bizonytalanság, ami mindezzel együtt jár. Emellett HR-esként alkalmam nyílt megismerni a másik oldalt is, hosszú ideig részese voltam a vállalati működésnek. A két oldalról átélt tapasztalatokat ötvözve mutatom meg, miként tudod (újra) feléleszteni magadban a benned rejlő erősségeidet és kamatoztatni azt a munkádban! Hiszem, hogy az otthon töltött évek csakúgy mint a mögötted lévő karriered is magabiztosságot adnak. A workshop azzal a céllal született, hogy megmutassam, hogyan fedezd fel őket!

Kinek szól?

Azoknak, akik hosszabb kihagyás után térnek vissza a munkaerőpiacra (pl.: édesanyák, külföldről hazatérők, …). Azoknak, akik szeretnének karriert váltani, az eddigihez képest valami mással foglalkozni és még keresik a pontos irányt. Azoknak, akik lelkesedésüket vesztették a jelenlegi munkavégzésben, motiválatlannak érzik magukat és szeretnék visszakapni a lendületet, ami korábban bennük volt.

Mit kapsz?

Önbizalomépítés, erősségeid felkutatása és tudatosítása, önéletrajz iránymutatás, interjú szerepgyakorlatok és rengeteg visszajelzés, amiből épülhetsz!

Hisszük, hogy az önéletrajz és az interjú attól sikeres, ha hitelesen tudod magad képviselni. Ehhez szükséges tisztában lenned erősségeiddel, sikereiddel, az értékekkel, melyek fontosak számodra a munkavégzésben és az iránnyal, mely felé karrieredben tartani szeretnél. Workshop-unkon emiatt a fő hangsúlyt ezekre az elemekre helyezzük, hiszen ha tudatosítottad magadban az értékeket, akkor azokat már könnyebben tudod magabiztosan átadni akár az önéletrajzodban akár egy találkozó alkalmával.

A CSOMAG ELEMEI:

 1. 30 perc online beszélgetés négyszemközt a workshop előtt: felmérjük a jelenlegi helyzetedet, és azt, hogy hova szeretnél eljutni
 2. Gyakorlat: a workshop-ra hangoló otthon elvégezhető gyakorlat, mely  segít tudatosítani az irányodat
 3. Fél napos kis csoportos online workshop, melynek célja:
  • erősségeid feltérképezése: miben vagy jó, milyen kompetenciákkal rendelkezel
  • tudatosítása annak, hogy milyen értékeket vallasz és mi felé szeretnél menni a munkádban
  • önazonos, magabiztos önéletrajz készítésének alapjai: gyakorlati útmutató, hogyan tudsz megfelelő tartalmú és ízléses önéletrajzot összeállítani
  • interjúhelyzetek gyakorlása azonnali visszajelzéssel
  • rengeteg építő, támogató és hozzáértő szakmai segítség HR-oldalról, melyektől folyamatosan erősödsz és lendületet kapsz
 4. Gyakorlat: a workshop-ra épülő otthon elvégezhető gyakorlat, mely  tovább mélyíti a workshop-on megszerzett ismereteidet
 5. 30 perc online beszélgetés négyszemközt a workshopot követően, hogy támogatni tudjunk az úton, megbeszéljük, hogy haladsz, átsegítsünk az esetleges elakadásaidon.

Szakadj ki egy fél napra a mindenapokból és csatlakozz hozzánk egy pezsdítő, lendületet adó workshop-hoz! Kis létszámú csoportban töltjük a délelőttöt, olyan emberekkel leszel együtt, akik pontosan ugyanabban a helyzetben vannak, amelyben te, akiktől te is tanulhatsz és akiknek te magad is adhatsz. Biztonságos közeg rengeteg önismereti feladattal, mely közelebb visz önmagadhoz és ezáltal az álmaidhoz!

Várunk nagy szeretettel és inspiráló lendülettel!

 

Workshop díja (mely tartalmazza a workshop előtti és utáni négyszemközti beszélgetést és a köztes gyakorlatokat) : 39 000 Ft,-

Időpont: 2022/11/19 (szombat) 9:00 – 12:30

Helyszín: Online

ImageImageImageImageImageImageImageImageImage
Kata nagyon gyakorlatorientált. A barátja bármilyen eszköz. Anélkül, hogy ő mondta volna el a megoldást, velem mondatta ki a dolgokat. Lehozza a problémát a földre, ezáltal nem megoldhatatlan már, lehet vele dolgozni és Kata tud vele erősíteni. Az eszközök használatával, mint egy „médium” közelebb hozza a helyzetet és ezáltal a megoldást.
Kati
Beszélgetéseinkből Katával egyértelműen érződött, hogy már régóta foglalkozik, kommunikál emberekkel. Benne van a „power”. Rádiós, búgó hangját mindig lehet érteni, hogy mit akar mondani. Arányosan, szépen ír. Aki szépen ír, annak a fejében is rend van.
Gábor
mérnök
Felnézek Katára a határozottsága miatt, céltudatos, tudja, mit akar. Azt érzem, hogy megvan vele a biztonság, meg tudok nyílni neki.
Zsuzsi
édesanya és vállalkozó
Mikor Katával beszélgettünk olyan volt, mint egy laza, kötetlen diskurzus, aztán hirtelen kérdez egy olyat, amitől megáll a levegő és ami tényleg nagyon releváns és elgondolkodtató. Megdöbbentő volt számomra, hogy mennyire beleérezte magát a helyzetembe és ráérzett azokra a kritikus/fontos pontokra, amin muszáj volt elgondolkodnom.
Böbe
gyógyszeripari munkatárs
Imádom Kata hírolvasó hangját. Nagyon határozottnak tartom, aki mellett biztonságban érzem magam.
Rebeka
lovas edző
"Szuper lehetőség volt egy olyan közegben, ahol ismeretlen emberek támogatják és erősítik egymást. Felszínre hozott olyan dolgokat, amiknek biztosan hasznát fogom venni a továbbiakban."
Workshop résztvevő
Magabiztos visszatérés a munka világába
"Nagyon hasznos volt a komfortzóna határát feszegetni"
Workshop résztvevő
Magabiztos visszatérés a munka világába
"Masszív nap, rengeteg infóval. Amennyire féltem tőle, annyira jól éreztem magam. Érdekes volt különböző emberek visszacsatolását és különböző nézőpontokat hallgatni. Tudom majd hasznosítani az itt hallottakat."
Workshop résztvevő
Magabiztos visszatérés a munka világába
"Nagyon tartalmas volt a workshop, rengeteget tanultam, tapasztaltam, köszönöm a lehetőséget!”
Workshop résztvevő
Magabiztos visszatérés a munka világába

Lépj velem kapcsolatba!

Workshopra jelentkeznél? Esetleg a coaching érdekel? Vagy egyéb kérdésed lenne? Fordulj hozzám bizalommal az alábbi kapcsolati űrlap segítségével!

Image
Dömötör Kata
 • katalin.domotor@vivida.hu
 • +36 70 679 5599
Recommend
Megosztás
Tagged in
Leave a reply